AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų baltos žuvies filė (naudojau Otą)
3 skiltelÄ—s Äesnako
2 šaukštai medaus
2 Å¡aukÅ¡tai garstyÄių
1 šaukštas aliejaus (+šlakelio kepimui)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome druska, pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepame žuvies gabalėlius iš abiejų pusių. Iškepusios žuvies gabalėlius sudedame į kepimo indą.
3.
Česnaką nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, sudedame ant žuvies gabalėlių.
4.
IÅ¡ medaus, garstyÄių ir aliejaus sumaiÅ¡ome padažą. Juo užpilame žuvies kepsnelius.
5.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitÄ—je apie 15 – 20 min.